Revista Deportes

Cese de la actividad en Contra La Tanca / Cessament d’activitat a Contra La Tanca

Por Contralatanca

Supongo que aquellos que se han acercado a este blog en los últimos tiempos han observado que, desde el mes de junio de este año, no existe actividad, ni nuevos contenidos y, por ello, solicito disculpas, ya que soy el primero en admitir que un blog o una página web sin actualizar causa mala sensación y quizás, hasta una cierta decepción.

Me resulta difícil concretar si esta situación será permanente o temporal, pero, en cualquier caso, vaya mi agradecimiento a todos los visitantes de este sitio y a aquellos que han hecho posible que, durante casi 4 años, esta propuesta informativa sobre hockey hielo dispusiera de contenidos, más allá de mis crónicas o valoraciones personales.

Sin dejar este aspecto del proyecto, quiero y debo agradecer el hecho de que, cuando he solicitado información,datos o colaboración a federación, clubs, directivos, jugadores o  árbitros, generalmente he recibido buena disponibilidad. Y digo buena, intentando buscar el término medio entre aquella disposición que, sin ser mala, era evidentemente mejorable y aquella otra que era óptima (esta última, afortunadamente, mayoritaria).

Y también hay un número reducido de estos protagonistas, que han sido especialmente receptivos. Su colaboración ha sido indispensable y de ellos me he aprovechado, quizá más de lo razonable, con llamadas o conversaciones semanales, cuando no diarias. El agradecimiento por su paciencia, aquí es doblemente obligado.

De momento, dejo el contenido del blog a disposición de aquellos navegantes que busquen información sobre hockey hielo, aunque sea desde una perspectiva más histórica. Eso sí, con este comentario a modo de aviso para… eso… para navegantes.

Y para la despedida, no sé si es más adecuado un adiós o un hasta luego, pero lo que sí que puedo asegurar, es que espero que nos podamos encontrar en alguna pista de hielo, envueltos por el sonido de un puck o de un cuerpo chocando CONTRA LA TANCA.

Pere Gendrau

———————————————————————————————————————–

Suposo que aquells que s’han apropat a aquest blog en els darrers temps han observat que, des del mes de juny d’aquest any, no hi ha activitat, ni nous continguts i, per això, demano disculpes, ja que sóc el primer a admetre que un blog o una pàgina web sense actualitzar causa mala sensació i, fins i tot, una certa decepció.

Se’m fa difícil concretar si aquesta situació serà permanent o temporal, però, en qualsevol cas, vagi el meu agraïment a tots els visitants d’aquest blog i a tots aquells que han fet possible que, durant gairebé 4 anys, aquesta proposta informativa sobre hoquei gel disposés de continguts, més enllà de les meves cròniques o valoracions personals.

Sense deixar aquest aspecte del projecte, vull i he d’agrair el fet de que, quan he demanat informació, dades o col·laboració a federació, clubs, directius, jugadors o àrbitres, generalment he rebut una bona resposta. I dic bona, tot buscant el punt mig entre aquella disposició que, sense ser dolenta, era evidentment millorable i aquella altre que era òptima (aquesta darrera, afortunadament, majoritària).

I també hi ha un nombre reduït d’aquests protagonistes, que han estat especialment receptius. La seva col·laboració ha estat indispensable i d’ells m’he aprofitat, potser més del que és raonable, amb trucades o converses setmanals, i fins i tot diàries. L’agraïment per la seva paciència, aquí és doblement obligat.

De moment, deixo el contingut del blog a l’abast d’aquells navegants que busquin informació sobre hoquei gel, encara que sigui des d’una perspectiva més històrica. Això sí, amb aquest comentari com a avís per … això … per a navegants.

I per al comiat, no sé si és més adequat un adéu o un fins després, però el que sí que puc assegurar, és que espero que ens puguem trobar en alguna pista de gel, embolcats pel so d’un puck o d’un cos xocant CONTRA LA TANCA.

Pere Gendrau

Rate this:


Volver a la Portada de Logo Paperblog