Magazine

Collarets funcionals

Publicado el 02 marzo 2011 por Letiarg
Si el vostre gos té tendència a escapar-se i voleu tenir-lo del tot controlat us pot interessar el collaret amb GPS incorporat. Té una ranura on s'introdueix una tarja de telèfon SIM i quan se'ns hagi escapat el gos només cal trucar al número de telèfon i al moment ens apareixen les coordenades al nostre mòbil d'on es troba, amb un error de menys de 15 metres. Hi ha dos models: el model collar i el model arnés. Per suposat, com tot invent d'aquestes característiques no pot ser barat. El seu preu és de 1000 euros si el compreu a Environmental Studies.
Tanmeteix, a la botiga online El Pastor alemany el venen a un preu més assequible, per 268 euros.
També existeix un collaret salvavides per gossos que tinguin por a l'aigua. Quan es mulla s'infla un pneumàtic al voltant del coll del gos gràcies a un cartutx de CO2 que detecta la humitat. A més a més, també va incorporada una placa solar que carrega les bateries de LEDS i s'encenen quan és de nit. Per ara no es comercialitza, només és un prototip, però segur que ben aviat el podrem comprar. Per més informació entrar a Float a pet.
I per si fos poc la botiga Tienda canina proposa un collaret que s'il·lumina a la foscor. El collar porta incorporada una llum intermitent que emet 4 llums com si fos una llanterna. És molt útil per evitar atropellaments si trèiem el gos a passejar de nit. Té un preu de 6'60 euros.

Volver a la Portada de Logo Paperblog