Hoquei gel: Les espases en alt per a Puigcerdà i Jaca en el tercer i quart partit del play off

Publicado el 05 marzo 2010 por Contralatanca

NOTA DE PRENSA   ORIGEN: CG PUIGCERDÀ   FECHA: 05/03/2010

Els cerdans volen com a mínim recuperar el factor pista conscients de què la final serà dura

Els aragonesos tenen les baixes de Gracia i de Toms lesionats tots dos en el segon partit

Puigcerdà.- El Club Gel Puigcerdà i l’Aramon CH Jaca tenen les espases en alt per afrontar el tercer (dissabte a les 20:45h) i quart (diumenge a les 17h) partit de la final de la lliga, aquest cap de setmana a la ciutat del Pirineu aragonès. De moment empat a un partit, amb resultats de 5 a 2 (victòria pel Puigcerdà), i de 3 a 4 (victòria pel Jaca), en els dos primers partits que es van disputar el passat cap de setmana a la Cerdanya. El CGP parteix amb el dubte, més que probable del defensa Dani Hilario, que tot i que aquesta setmana ha començat a entrenar, els metges li recomanin que encara no comenci a jugar. Per la banda del Jaca no jugaran ni Iván Gracia, ni Toms, tots dos lesionats en el segon partit de la final.

La plantilla que dirigeix Peter Oppitz es marcarà l’objectiu de com a mínim recuperar el factor camp en cas de que aquest cap de setmana també acabi en empat. Tot i que els cerdans van a buscar la victòria en els dos partits. Enfrontaments que seran molt diferents, el de dissabte amb el de diumenge, ja que en el primer partit els jugadors estan al 100%, però el diumenge les circumstàncies físiques i mentals són molt diferents, així es va poder comprovar el passat diumenge a la pista del Puigcerdà.

L’esquadra del Puigcerdà està liderada per Kotlarik, que juntament amb el capità, Salva Barnola, són els que organitzen l’equip. El primer és l’experiència, l’ordre i l’estratègia del conjunt cerdà. El segon es l’esperit d’equip i la força dels jugadors de casa. Com sempre, la defensa serà un factor clau amb els quatre que hauran d’assegurar la porteria del Puigcerdà: Soler, Moreno, Pereiro, i Cepeda, amb Piñar a la banqueta amb moltes possibilitats de saltar al gel en qualsevol moment.

La davantera groc i negra és l’aspecte que pot determinar el partit, amb homes d’una gran qualitat com Kotlarik, Filip, Pokrivcak, Muñoz, Barnola, o Zemchenko. Una tercera línia atacant que en els dos partits de casa va demostrar que és la millor tercera línia d’Espanya. El gran treball que van realitzar Tona, Cucurell i Bellido, va donar els seus fruits en els dos primers partits i va ser també determinant per la victòria final.