Barbadás-1 cruceiro do hio-1(preferente sur)

Publicado el 09 octubre 2011 por Jmporense @futbolbaseymas

CRÓNICA DE LA WEB OFICIAL DEL BARBADÁSContinua sin sorte o equipo de Preferente. Hoxe ante o Hío perdonou , sobre todo na segunda parte ,moitas ocasións de gol e de dar a volta ó partido, un partido que xe puxo costa arriba na primeira parte, minuto 10, co gol de RAUL  para os visitantes.
Dispois dunha primeira parte onde non estivemos de todo ben veu unha segunda mitade de dominio total dos nosos. Ata tres ocasións tivo Walter Martin para marcar, dous man a man con Marcos, unha pegoulle no pau dispois de driblar ó porteiro e a outra paroulla ben o porteiro, pero non acaban aqui as ocasións pois Cesar tivo dous remates claros de cabeza que se lle foron fora, Outomuro disparou varias veces sempre rentes ó pau.En fin resultado inxusto pois por ocasións  mereciamos moito máis.
ALINEACIÓNS:
BARBADAS : BERTO , JORGE, MARTIN FDEZ.,CESAR , ABELARDO, ISMAEL (OLI -55´) , LUIS GONZALEZ, MARTIN PEREZ,CRISTIAN (PRADA -65`) DANI (OUTOMURO-50´) MARTIN .
CRUCEIRO : MARCOS , PETER , JAVI,DAVID,MARTIN,XOSÉ ,(ZALO -56´),CONGUI (RICHI-75´),SUSO,RAUL,CAÑI,ALBERTO
GOLES : 0 -1 RAUL  . 1 -1 ABELARDOVER FOTOS DE EQUIPOS A TAMAÑO GRANDE PINCHANDO AQUÍ.