Hockey Hielo: El CG Puigcerdà presentará, ante el socio, una plantilla del primer equipo muy renovada

Publicado el 07 septiembre 2010 por Contralatanca

NOTA DE PRENSA____ORIGEN: CG PUIGCERDÀ___FECHA: 07/09/2010

El Club ha seguit una política de contenció en despesa de fitxatges

Els objectius són arribar a les finals Lliga, Copa del Rei, Copa Pirineus i Copa Catalana

El CG Puigcerdà presentarà la nova plantilla davant del soci i l’aficionat el pròxim 16 de setembre, a la sala social del Club Poliesportiu. A la presentació hi assistiran tots els jugadors, l’entrenador, Peter Oppitz, i els responsables esportius d’aquesta nova Junta: Gabi Masó (director tècnic) i Josep Soler.

Sens dubte, enguany es comença una nova etapa en l’esfera esportiva i pel que fa al plantejament i expectatives del primer equip. La nova direcció tècnica del club ha apostat per disminuir els fitxatges de 7 (4 estrangers i 3 nacionals) a 4 (dos estrangers i dos nacionals), i ha recuperat tres jugadors del planter.

La nova perspectiva és la de mantenir un equip competitiu al mínim cost possible. Amb tot, encara hi hauria la possibilitat d’incorporar un tercer estranger en el mercat de Nadal, que dura fins el mes de desembre.

Així doncs, us passem el llistat de la plantilla del primer equip per la temporada 2010/2011, un temporada, on hi haurà cinc equips: CH Majadahonda, Aramon CH Jaca, FC Barcelona, CH Txuri Urdin, i CG Puigcerdà. A més, també hi haurà la participació de l’Hormadi Anglet, en la Copa Pirineu, una nova competició que es farà en les jornades de descans de la lliga, on cada un dels equips espanyols s’aniran enfrontant a l’Anglet en partits d’anada i tornada.

Pel que fa als noms de la plantilla:

- Surten:

Igor Zemchenko (per motius laborals, jugarà a Jaca), Peter Filip (casat i amb fills, es lliurat per a jugar a casa, Eslovàquia), Tomas Pokrivcac (per lesió al genoll), Juraj Nemcak (es queda a jugar a Eslovàquia), Yvann Bellido (jugarà a un equip Suís), Albert Cerdà (incompatibilitat laboral)

- Entren:

Juan Bravo, davanter originari de Jaca, i que en les quatre últimes temporades a jugat amb el Txuri Urdin, Peter Betinec, nou porter del CGP, provinent d’un club de la primera divisió de Txèquia, si bé el jugador és eslovac.

-Es mantenen:

Óscar González (Porter); Jordi Soler (defensa), Jesús Moreno (Defensa), Dani Hilario (Defensa), Dani Almendros (Defensa), Jorge Piñar (Defensa), Orlando Pereiro (Defensa), Javi Cepeda (Defensa), Peter Kotlarik (Davanter eslovac i l’únic estranger que es manté), Bastien Tona (davanter), Joan Cucurell (Davanter), Pablo Muñoz (Davanter)

-Reincorporacions:

Josep Déu, Marc Bosom, Àlex Rodríguez, i Marc Ravetllat (prova)

Fuente: CG Puigcerdà

Traducción online al castellano de este texto:

Peter Kotlaric (izq) y Pablo Muñoz (der) únicos fichajes que repiten en el CG Puigcerdà