Una fórmula original per celebrar aquest Sant Jordi

Publicado el 15 abril 2013 por Noticiasdeinternet

El projecte neix d’un grup d’emprenedors catalans i de les illes que han creat el joc online http://diadesantjordi.cat/. La web ens proposa regalar un llibre o una rosa a les tres persones que més estimem, i després convidar els amics a que facin el mateix, amb la intenció que en una setmana, abans del 23, tota la població dels Països Catalans on se celebra Sant Jordi tingui l’oportunitat d’enviar-se i rebre regals creuats.


Tot i que tradicionalment Sant Jordi té una connotació romàntica, a http://diadesantjordi.cat/ també està permès enviar-se llibres i roses entre amics o familiars en signe d’estimació.

Els creadors han buscat la simplicitat d’ús. A la web no cal donar-se d’alta, ni establir una contrasenya. Simplement a l’enviar els nostres regals rebrem un e-mail amb un enllaç personalitzat des d’on podrem veure qui ens estima a nosaltres.

Però haurem d’esperar al dia de Sant Jordi. L’enviament dels regals cal fer-lo quant abans millor, durant tota la setmana, tot i que no serà fins el dia 23, a les 23 hores i 23 minuts que Sant Jordi ens dirà quins regals hem rebut i de qui, i així sabrem amb qui coincidim.

Els emprenedors esperen poder tancar en els propers dies algún acord amb alguna empresa d’oci, viatges, lleure o entreteniment, per poder sortejar algun regal als ciutadans que trobin millor correspost el seu amor. Les empreses que vulguin oferir algun regal a canvi de promoció trobaran la informació a http://diadesantjordi.cat/sponsors

El joc és completament gratuït i es presenta com una aplicació social de la xarxa d’amics www.guparty.com.


descobreix qui testimaintercanviar regals gratuïtsjoc on-lineprojecte demprenedorssant jordi