Magazine

Bajo cero

Publicado el 26 noviembre 2010 por Letiarg
BAJO CERO
El film de Frank Marshall ens presenta un grup de Huskies Siberianos que després d'haver estat abandonats a l'Antàrtida per accident, aprenen a sobreviure sols al dur hivern del continent més fred . Al mateix temps, Jerry, l'amo dels gossos i cap de l'expedició científica que treballava a l'Antàrtida lluita des de EEUU per a què algú li proporcioni els mitjans per poder tornar a buscar els seus gossos, doncs una enorme tempesta s'acosta, amb la incertesa de si encara viuran o hauran mort.
La pel·lícula no té més pretensions que emocionar i entretenir a tota la família, des dels més petits als més grans. Ara bé, per tots aquells amants dels gossos i la naturalesa, pot resultar una experiència enriquidora i colpidora veure els llaços sentimentals que hi ha entre Jerry i els seus gossos; Com mou cel i terra per trobar-los. Alhora, ens emocionarem amb com la duresa del clima portarà els gossos a unir-se com una veritable manada per sobreviure, tot i que, lamentablement, perdran algun membre en el camí.
El final no té desperdici per la seva càrrega sentimental.
És un exemple més de com els gossos i els humans podem arribar a crear lligams únics, indestructibles i només entesos per aquells qui han tingut aquests lligams algun cop a la vida.
BAJO CERO
BAJO CERO
BAJO CERO
   FITXA
  Direcció: Frank Marshall  País: USA   Any: 2006   Duració: 120 min   Gènere: Drama, aventures.  Intèrprets: Paul Walker, Bruce Greenwood, Moon Bloodwood.    Guió: David Diglio   Producció: Walt Disney. David Hoberman y Patrick Crowley  Puntuació pròpia: ***
BAJO CERO
  

También podría interesarte :

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Quizás te interesen los siguientes artículos :