Barbadás b-0 velle-2 (primera autonómica grupo 3)

Publicado el 09 octubre 2011 por Jmporense @futbolbaseymas
BARBADÁS B-0 VELLE-2 (PRIMERA AUTONÓMICA GRUPO 3)Moita  igualdade neste partido de primeira rexional entre un Velle aspirante ós postos que den lugar ó ascenso a Preferente e un Filial que lle puxo as cousas moi dificiles. Ó final 0-2 nun marcador excesivo, para os meritos dun e doutro.Moiro público nas gradas e nos prolegomenos do partido gardouse un minuto de silencio polo fallecemento da aboa do noso xogador CESAR.
O partido parecía que ía encamiñado ó empate a ceros  pois o xogo de ambolos dous equipos era no medio do campo ,non ofrecía moita profundidade e escasas ocasións de gol , cando nunha xogada de estratexia e cun  despiste defensivo moi grande na defensa local , un xogador do Velle rematou solo na area pequena e puxo o 0-1 no marcador, minuto  79 . A partir de aqui as prisas nos nosos non foron boas compañeiras e cando xa esmorecía o partido Sergio comete un claro penalti que poría o 0-2 definitivo.