Barbadás femenino 1 - at. aurosana b-0

Publicado el 19 septiembre 2011 por Jmporense @futbolbaseymas
BARBADÁS FEMENINO 1 - AT. AUROSANA B-0Barbadás: House, María, Paci, Abi, Andrea (m. 65 Su), Cris, Emma (m. 78 Laura), Alba, Yanina (m. 65 Masana), Jani e Vero (m. 85 Noe)
Nova vitoria do Barbadás ante o At. Arousana "B" por 1-0 e de novo con moito sufrimento que non fai mais que demostrar o díficil que está vencer a calquera equipo nunha liga moi igualada. Como na semana anterior o Barbadás foi de mais a menos e acabou casi que pedindo a hora xa que según se ía acercando o final o medo a encaixar o empate podía coas nosas e non eran capaces de combinar para ter o control do partido. Comenzaron ben as locais e conseguían roubar o balón con facilidad as xovencísimas xogadoras arousanas e aos 10 minutos Emma tivo nos seus pes o primeiro gol cando tira dende cerca e o rexeite da porteira lle cae a 3 metros da portería e coa porteira no chan e o seu remate sae alto. Pouco despois, no minuto 18, chega o 1-0 cando Emma lanza unha falta dende 25 metros e o balón entra por enriba da porteira sen que esta poda facer nada por detelo. No minuto 25 é Alba a que lanza unha falta ao borde da area e non chega por pouco Yanina ao rexeite de esta.
Na segunda parte o Arousana adianta un pouco as liñas e o Barbadás ten mais dificultades para xogar non solo polo empuxe das visitantes senón porque xogaban moi nerviosas e querendo chegar moi pronto a portería o que facía que perderan moi pronto o balón. Aínda así as dúas mellores ocasións foron para Emma no minuto 70 que bota fora un tiro fácil, totalmente sola cerca da portería e no minuto 87 é Laura a que remata fora  a 6 metros da porteira arousana unha contra moi ben levada por Vero, Masana e Alba. De aquí ata o final, de novo sufrimento para o Barbadás tentando de que rematara o partido.

VER FOTOS A MAYOR TAMAÑO PINCHANDO AQUÍ.