Revista Fútbol

Compostela 3-barbadás-0 (ecos mediáticos)

Publicado el 03 junio 2012 por Jmporense @futbolbaseymas
El Compos es campeón de la Preferente Autonómica gallega. Venció 3-0 al Barbadás en el estadio de San Lázaro, en el partido que disputaron los campeones de los grupos norte y sur. A los once minutos marcó el Compos por medio de Maikel, pero el Barbadás dispuso de tres claras ocasiones para darle la vuelta al marcador. Martín Pérez falló tres veces ante el meta Diego Penas. En la recta final del choque, después de una aburrida segunda parte, Jacobo y Louro firmaron la goleada. LA VOZ DE GALICIAQuen non viu o partido podería decir que o Compostela paseouse ante o Barbadas e moi lexos da realidade pois o Compostela marcou nas chegadas que tivo e o Barbadás perdoou imnumerables ocasións. Ata en cinco ocasións Martin Perez ante o porteiro Diego Penas do Compos non logrou conquerir gol e outra tamén moi clara de Outomuro practicamente a porta valeira lla sacaron de debaixo dos paus. Mala, moi mala sorte a do equipo hoxe que diu a talla ante un gran Compostela. COMPOSTELA : DIEGO PENAS,CAASTIÑEIRAS,LOUREIRO, PIÑEIRO,JOSE RAMON MANUEL RODRIGUEZ, MAIKEL , NEC KOLMAN , GERMAN , BAUTISTA , FRANCISC. Tamén xogaron: CRISTIAN, PABLO,JACOBO,JULIAN ,DAVID LOURO  BARBADAS: ROBERTO, JORGE, OLI, MARTIN FDEZ,CEAR, CURRAS,FELIPE,PRADA,CRISTIAN, MARTIN PEREZ, WALTER MARTIN.Tamén xogaron: BERTO, JAVI RAMOS, DANI,OUTOMURO , LUIS GONZALEZ. Arbitro: Castiñeira Blanco. Colegio de Coruña Nos prolegomenos do partido o Presidente da Federacion Gallega de Fútbol entregou a copa ós dous campions da Rexonal Preferente : Norte e Sur., e o remate a copa de  campion total ó Compos. WEB OFICIAL BARBADÁSMAS CRÓNICAS : COMPOSNEW     S.D.COMPOSTELABLOG   WEBSD.COMPOSTELA