Revista Solidaridad

El escritor y profesor Toni Argent dona los beneficios de su libro a Alegria amb Gambo

Por Iñaki Iñaki Alegria @InyakiAlegria

Desde “DUNA y Alegria amb Gambo” queremos agradecer al escritor, profesor y amigo Toni Argent por la donación de los beneficios del dinero recaudado durante la actividad “Pinta el gato Romeo”.
Durante el activtat de “Pinta el Gato Romeo” logramos recaudar un total de 175 € que destinaremos de manera íntegra a los proyectos de Senegal y Etiopía.

Gracias a sus aportaciones podemos continuar tratando niños con desnutrición severa en Etiopía y los niños y niñas huérfanos de Senegal pueden ir a la escuela.

Desde aquí os damos las gracias a todos aquellos que ya colaboráis y os animamos a seguir colaborando con nosotros.
Muchas gracias!

http://www.migranodearena.org/es/reto/4183/alegria-amb-gambo-apadrina-el-ingreso-y-tratamiendo-de-los-ninos-y-ninas-con-desnutricion-severa-del-sur-de-etiopia/

—————————

Des de DUNA i Alegria amb Gambo volem agrair a l’escriptor, professor i amic Toni Argent per la donació dels beneficis dels diners recaptats durant l’activitat “Pinta el gat Romeu”.
Durant l’activtat de “Pinta el Gat Romeu” vam aconseguir recaptar un total de 175€ que destinarem de manera íntegra als projectes de Senegal i Etiòpia.

Gràcies a les vostres aportacions podem continuar tractant nens amb desnutrició severa a Etiòpia i els nens i nenes orfes del Senegal poden anar a l’escola.

Des d’aquí us donem les gràcies a tots aquells que ja vau col·laborar i us animem a col·laborar amb nosaltres.


Moltes gràcies!


http://www.migranodearena.org/es/reto/4183/alegria-amb-gambo-apadrina-el-ingreso-y-tratamiendo-de-los-ninos-y-ninas-con-desnutricion-severa-del-sur-de-etiopia/


Volver a la Portada de Logo Paperblog