Revista Cultura y Ocio

El mercader, la nova novel·la de Coia Valls

Por Djimenezpr
El mercader, la nova novel·la de Coia VallsCoia Valls es  reusenca. Escriptora i actriu la seva vessant novel·lesca comença a desenvolupar-se amb la seva primera novel·la, la princesa de Jade, amb la que guanya el premi de novel·la històrica Néstor Lujan.
Aixi mateix ha cultivat altres gèneres com el relat, el conte infantil i la novel·la juvenil, amb els quals també ha guanyat diversos premis.
Ambientada en la Barcelona de l'Edat Mitjana, la novel·la ens submergeix en l'ambient de la poderosa ciutat comtal a través d'en Jaume Miravall, protagonista que arriba a la vil·la marítima per convertir-se en mercader i a la recerca de coneixement i aventures.
La trama transcorre en ciutats tan exòtiques de l'època com Alexandria o Cefalú, pero també en les vil·les de València i sobretot Tortosa.
Amor, intriga i traïció son alguns dels ingredients que us ofereix aquesta escriptora dins la novel·la.
Després de presentar-se a Reus, Mora d'Ebre, Banyoles i Lleida, el Mercader arriba el proper dijous 3 de maig a Tortosa. L'acte de presentació tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament de Tortosa a les 20 hores.
Per saber-ne més:

Volver a la Portada de Logo Paperblog