Hockey hielo: El Puigcerdà cau a casa del Barça per 7 a 6.

Por Contralatanca

NOTA DE PRENSA___ ORIGEN: CG PUIGCERDÀ___ FECHA: 09/01/2011

El FC Barcelona va guanyar el derbi contra el CG Puigcerdà en un ajustat partit que es va decidir en la segona part.

Els groc i negres es van avançar al primer terç amb un gol de Barnola. En la segona part, però, els blaugrana van aconseguir marcar quatre gols i només encaixar-ne dos. Amb el 4 a 3 el Barça s’anava al vestidor mentalitzat amb conservar l’avantatge.

I malgrat que el Puigcerdà ho va intentar pràcticament tot, no va poder passar de l’empat en el tercer període, parcial, amb el qual s’arribava al 7 a 6 definitiu que donava la victòria al Barça.

Amb aquests tres punts, els blaugrana s’asseguren pràcticament quedar segons de cara als play-off, per davant del Puigcerdà, que si res canvia entrarà tercer als play-off. El què és segur que hi haurà una semifinal catalana.

Pel que fa al Puigcerdà, va poder comptar amb tots els seus efectius, i fins hi tot incorporar el nou jugador eslovac, Pavel Resetka, que ja va jugar al club ara fa quatre anys.

Resetka ha vingut a reforçar la plantilla. Es caracteritza per ser un jugador organitzador de joc, un defensa molt ferri, però alhora creatiu, i amb molt tir. Amb aquesta incorporació el Puigcerdà lluitarà al màxim per arribar a la final de lliga, ja que aquest és l’objectiu principal per aquesta temporada.

Ara, ja tots els partits que queden són decisius. El pròxim serà contra el Jaca, a la pista del Puigcerdà. En principi l’equip groc i negre també podrà comptar amb tota la seva plantilla i haurà tingut més entrenaments per ajustar l’equip a l’arribada de Resetka ‘Resho’, un excel·lent jugador que de ben segur farà vibrar les grades del Puigcerdà, que preveu fer una bona taquilla pel pròxim enfrontament amb el Jaca el dissabte que ve.

Traducción online al castellano de este texto:

Traducir

Tot i que no es va poder estrenar amb victòria, a Puigcerdà s'espera molt d'en Pavel Resetka