Revista En Femenino

Monstràleg, un llibre per perdre-li la por als monstres

Por Mamás_besos @mama_besos

monstraleg

logo_catala

La veritat, m’ha vingut molt bé el darrer llibre que m’ha ofert Boolino. Es tracta de “Monstràleg“, un llibre que mostra als nens els monstres més famosos d’una forma molt divertida i humana, rient-se d’ells a través d’anècdotes que els hi passa. Per exemple, el vampir es va topar amb una porta, li varen quedar les dents tortes i ara no pot mossegar més perquè porta bràquets.

Precisament fa unes setmanes el meu Peque va tornar a passar per una altra etapa de “pors” i aquest llibre ens ha servit per parlar d’ells, els monstres, per a que se n’adoni que són de mentida i, al descriure’ls d’una manera tan divertida, el Peque ha passat de teme’ls a riure’s d’ells.

Un llibre totalment recomanable tant per als vostres fills com per a regalar. Il·lustracions molt bones i divertides i la descripció dels monstres, a través de rodolins senzills i divertits, fa que no et cansis de llegir el llibre un cop i un altre.

Dels llibres per a nens petits que més m’han agradat i que més han agradat al Peque!

_______________________________________________________________

logo_espana

La verdad, me ha venido de perlas el último libro que me ha ofrecido Boolino. Se trata de “Monstràleg”, un libro en catalán, que muestra a los niños los monstruos más famosos de una forma muy divertida y humana, riéndose de ellos a través de anécdotas que les pasa. Por ejemplo, el vampiro se chocó con una puerta, le quedaron los dientes torcidos y ahora no puede morder más porque lleva brackets.

Justo desde hace unas semanas mi Peque vuelve a pasar por otra etapa de “miedos” y el libro nos ha servido para hablar de ellos, los monstruos, para que vea que son de mentira y, al describirlos de una manera tan divertida, el Peque ha pasado de temerlos a reírse de ellos.

Un libro totalmente recomendable tanto para vuestros hijos como para regalar. Ilustraciones muy buenas y divertidas y la descripción de los monstruos, a través de pareados sencillos y divertidos hace que no te canses de leerlo una y otra vez.

¡De los libros para niños pequeños que más me ha gustado!

boolino


Volver a la Portada de Logo Paperblog