Revista Cultura y Ocio

Nuevas Publicaciones en epub

Publicado el 24 julio 2019 por Frank Paya @payafrank
Nuevas Publicaciones en epub

American Carnage – Tim AlbertaInglésPosted: 23 Jul 2019 10:01 PM PDTOn the Front Lines of the Republican Civil War and the Rise of President Trump. Politico Magazine’s chief political correspondent provides a rollicking insider’s look at the making of the modern Republican Party—how a decade of cultural upheaval, populist outrage, and ideological warfare made the GOP vulnerable to a hostile takeover from the unlikeliest of insurgents: Donald J. Trump. The 2016 election was a watershed for the United States. But, as Tim Alberta explains in American Carnage, to understand Trump’s victory.

El chancellor – Jules VerneEspañolPosted: 23 Jul 2019 09:50 PM PDTCuando los pasajeros del Chancellor descubren que su barco está ardiendo, aún no son capaces de imaginar los horrores que les aguardan. Verne, gran admirador de Poe, pretendió escribir un relato de tal crueldad, que recordara La narración de Arthur Gordon Pym. «Le llevaré un volumen de un realismo espantoso —escribió a su editor—. Creo que la balsa de La Medusa no ha producido nada tan terrible». Con el estilo cortado propio de un diario, uno de los náufragos va contando las torturas.

Hija del silencio – Morris WestEspañolPosted: 23 Jul 2019 09:48 PM PDTHija del Silencio se expresa, en más de una manera, como su antecesora, El Abogado del Diablo. Ambas novelas transcurren en Italia; ambas contienen argumentos construidos en torno a temas fundamentales: si El Abogado del Diablo trataba del amor y la muerte, Hija del Silencio trata del amor y de la justicia; ambas obras agrupan, además, un equipo de protagonistas en que se destacan italianos y anglosajones en extraña y calculada sociedad. Por último, las dos obras poseen esa misma urgencia dramática que ha hecho famoso.

Anatomia d’un engany – Sarah VaughanCatalanPosted: 23 Jul 2019 09:45 PM PDTEl marit de la Sophie, en James, és un pare amorós, un home ben plantat, una figura pública carismàtica i exitosa. Amb tot, se l’acusa d’un crim terrible. La Sophie està convençuda de la seva innocència i desesperada per protegir la seva preciosa família de les mentides que amenacen de separar-la. La Kate és l’advocada encarregada de dur l’acusació al judici: una professional experimentada que sap que el cas només es pot guanyar amb una bona argumentació. Però la Kate.

La mesilla de noche – Edgar Telles RibeiroEspañolPosted: 23 Jul 2019 09:42 PM PDTEn un anticuario de Brasilia, Fernando se reencuentra con una antigua amiga, Andrea, quien le revelará la apasionante historia de su tía abuela Guilhermina. La vida de este misterioso personaje, que se había movido entre la elegancia decimonónica de una plantación de café y el lujo cosmopolita de París, va tomando forma a partir de los recuerdos de Andrea y de las cartas, fotos y documentos que Guilhermina le legó. El interés de Fernando oscila inicialmente entre las dos mujeres;.

El conjur – Isabel-Clara SimóCatalanPosted: 23 Jul 2019 09:39 PM PDTEl conjur —el primer llibre de versos de l’autora— constitueix una autèntica sorpresa. Isabel-Clara Simó hi revela una faceta nova del seu domini dels registres literaris: la capacitat de donar el millor de si mateixa escrivint uns poemes rotunds i convincents.

Lady Smith – Mabela Ruiz-GallardónEspañolPosted: 23 Jul 2019 09:37 PM PDTPasión y valor en tiempos de guerra Juana es una joven de apenas trece años que, tras perderlo todo durante la invasión francesa de Badajoz en 1812, se entrega a la protección de Sir Harry Smith, un oficial de las tropas que el Duque de Wellington dirige en apoyo de los españoles. El flechazo entre la atractiva extremeña y el valiente oficial inglés surge en el instante mismo en el que se conocen. A partir de entonces, comparten un mismo destino de.

La rara anatomia dels centaures – Miquel Àngel RieraCatalanPosted: 23 Jul 2019 09:34 PM PDTLa rara anatomia dels centaures i altres contes ens mostra una via d’expressió en l’art de Miquel Àngel Riera en la qual navega amb una feliç habilitat: el conte. Per mitjà d’una prosa minuciosament i delicadament treballada, posada al servei d’una concepció molt personal, l’escriptor aconsegueix de donar forma a un conjunt de petites obres mestres, entre les quals fóra difícil d’establir diferències qualitatives. Els contes recorden Proust, i també el món obsessiu de Kafka i potser algunes tècniques del.

Fuita i martiri de Sant Andreu Milà – Miquel Àngel RieraCatalanPosted: 23 Jul 2019 09:32 PM PDTUn grup de malfactors, fugitius de la ciutat on acaben de cometre un robatori amb homicidi, sofreixen un greu i espectacular accident que els immobilitza entre les deixalles del vehicle destrossat: a partir d’aquesta situació existencial, l’autor construeix una fabulació inquietant que té l’amenitat i el dinamisme d’una novel·la negra i la densitat d’un estudi psicològic.

Els déus inaccessibles – Miquel Àngel RieraCatalanPosted: 23 Jul 2019 09:29 PM PDTEls déus inaccessibles és una anàlisi del drama exultant que significa veure’s sotmès davant la Gràcia. Però al mateix temps és alguna cosa més: ¿és que potser no en traiem, arran de la seva lectura, tota una invitació a la sensualització total, la viva proposició d’assumir una definitiva i compromesa actitud humana consistent a potenciar al màxim la nostra capacitat d’entusiasme i, al cap i a la fi, acceptar com a sublim la sexualització de les nostres passions? Es diria.

America’s Reluctant Prince – Steven M. GillonInglésPosted: 23 Jul 2019 09:23 PM PDTThe Life of John F. Kennedy Jr. “A New York Times Bestseller” A major new biography of John F. Kennedy Jr. from a leading historian who was also a close friend, America’s Reluctant Prince is a deeply researched, personal, surprising, and revealing portrait of the Kennedy heir the world lost too soon. Through the lens of their decades-long friendship and including exclusive interviews and details from previously classified documents, noted historian and New York Times bestselling author Steven M. Gillon examines John F. Kennedy.

Enric d’Ofterdingen – NovalisCatalanPosted: 23 Jul 2019 08:59 PM PDTA Enric d’Ofterdingen descriu Novalis una sèrie d’episodis de la joventut d’aquest trobador llegendari. El món en què es mouen els personatges és de somni; l’heroi és igualment un somiador; l’objecte de la seva contemplació no és el món de les coses reals, sinó el de la seva fantasia; la Natura se li manifesta igualment en somnis, i l’amor se li fa realitat en conèixer a la filla de Klingsohr, Matilde, que és per a ell personificació de la poesia..

El manuscrit perdut – Xavier MoretCatalanPosted: 23 Jul 2019 08:56 PM PDTSota els bombardeigs, entre atemptats i crueltats de tota mena, en un país dividit, l’atzar els porta a fer un descobriment excepcional: un fragment inèdit de la Crònica de Ramon Muntaner en què el gran escriptor parla, en termes enigmàtics, del famós tresor dels càtars. El manuscrit perdut és la història d’una aventura apassionant que durà al protagonista des del Líban fins a Tunis i, finalment, a Catalunya on trobarà el desenllaç: «Rere la màscara s’oculta la veritat».

Atreveix-te a enamorar-te – Estelle MaskameCatalanPosted: 23 Jul 2019 08:53 PM PDTLa MacKenzie està enamorada d’en Jaden. Però, després que un tràgic esdeveniment canviés les seves vides, ella no sap com acostar-se a ell. Potser tots dos només temin perdre el que més els importa. O potser valgui la pena arriscar-se i assaborir els detalls, descobrir el plaer de les petites coses junts i enamorar-se.

Preludio trágico – Ngaio MarshEspañolPosted: 23 Jul 2019 08:51 PM PDT1939, el pueblo de Chippingwood. El principal del pueblo junto con otros representantes —el hacendado local, su hijo, el vicario, su hija, dos ancianas, el médico del pueblo y su mujer fatal— están planeando una obra de teatro que se llevará a cabo para recaudar fondos para obras de caridad. Después de mucho tira y afloja sobre la elección del texto —moderna vs muy tradicional— lo único que queda por decidir es ¿quién deberá tocar la obertura de la obra?.

Una ética de la tierra – Aldo LeopoldEspañolPosted: 23 Jul 2019 08:48 PM PDTEn 1999 se cumplieron cincuenta años de la primera publicación de uno de los clásicos absolutos que ha generado el pensamiento ecologista: «A Sand County Almanac» (Almanaque del Condado Arenoso), la obra cimera del ingeniero forestal y ecólogo estadounidense Aldo Leopold, concluida justo antes de su muerte, en 1948. Este libro, donde han hallado alimento intelectual y espiritual varias generaciones de ecologistas en el mundo anglosajón (allí es considerado una verdadera Biblia), y que dio origen a la ética ecológica.

La temptació del perdó – Donna LeonCatalanPosted: 23 Jul 2019 08:45 PM PDTEn aquest cas, Donna Leon centra la investigació del comissari Brunetti en una trama sobre les corrupteles dels metges i farmacèutics, que abusen de les persones grans o malaltes, i sobre el dilema moral de la desobediència a les lleis davant de casos humanament comprensibles.

Sota cels llunyans – Sarah LarkCatalanPosted: 23 Jul 2019 08:39 PM PDTHamburg, en l’actualitat. L’Stephanie, una periodista alemanya criada a Nova Zelanda, ha perdut tots els records del seu pare i de la seva infantesa. Ara ha de tornar al país que la va veure créixer i enfrontar-se als fets que la seva memòria sempre va preferir ocultar. Quan hi arriba, descobreix l’antic diari d’una jove maori, amb una història dramàtica que té una profunda influència sobre els fets del present. Gràcies a aquest diari, aconseguirà tancar la clivella entre el.

Sota la roda – Hermann HesseCatalanPosted: 23 Jul 2019 08:36 PM PDTEn Hans Giebenrath és un adolescent delicat i solitari que viu en un poblet de la Selva Negra. Quan els mestres i la família descobreixen que té un talent extraordinari, l’empenyen a emprendre una cursa vertiginosa per passar l’examen d’ingrés al seminari, on els estudiants més brillants del país són sotmesos a una estricta disciplina intel·lectual que els assegura un futur brillant. Però el preu que Hans haurà de pagar per aquesta pressió és molt alt. Sota la roda és.


Volver a la Portada de Logo Paperblog