Revista Cultura y Ocio

Recomanació per Sant Jordi (infantil i juvenil): LES BRUIXES BURRIAC

Publicado el 17 abril 2011 por Evagp1972
Recomanació per Sant Jordi (infantil i juvenil): LES BRUIXES BURRIAC
Si teniu família o amistats amb canalla entre 2 i 10 anys, aquest és el llibre ideal per regalar-los aquest Sant Jordi: Secrets de les Bruixes Burriac. 80 pàgines plenes d'aventures, alegria i bon rotllo per a infants i preadolescents (sí, ho sé, cada cop creixen més ràpid, oi?).  Es tracta d'una edició feta amb molta cura,  ben lluny dels productes estereotipats a què ens tenen acostumats les grans editorials. No, això és diferent.  La maquetació, les fotografies... Hi ha molta feina -i ben feta- en aquestes pàgines plenes de color i imaginació.
Permeteu-me que us presenti tres bruixes ben divertides: l’Ermessenda, la Berenguera i la Valldeflors.  A mi m'agrada molt la Berenguera: valenta i guerrera, té el do de parlar amb els animals i només li fa por una cosa: que tremoli el terra! L'Ermessenda és descendent de la mítica comtessa catalana, i sap llegir els missatges que li envien el sol, la lluna, les estrelles... Gran afeccionada als viatges, sobretot a l'Índia, ens convida a pintar de colors uns mandales preciosos. La Valldeflors és tota natura, recull flors i herbes dels boscos per fer pocions que allunyen les tristors i guareixen malalties.
Les tres viuen al castell de Burriac, edificat al segle XI sobre d'unes restes romanes. Un lloc ple d'història i de misteri :

Recomanació per Sant Jordi (infantil i juvenil): LES BRUIXES BURRIAC

Cabrera de Mar - Castell de Burriac (Foto: Albert Esteves, 2007)

    
Corones de flors als cabells, ulleres de sol i alegres mitges de colors, les tres bruixes bones  us desvetllaran alguns dels seus secrets, i us convidaran a seguir-les per un viatge al llarg del calendari. Festes, beuratges de farigola amb mel,  llorer o orenga, bons consells per cuidar la natura, espais on enganxar-hi flors o pintar, jugar a  expressar l'estat d'ànim amb el mirall de l'Ermessenda, trobar una regadora enmig d'un laberint... I moltes coses més!
Ah, i molt important: el llibre inclou també un DVD amb el videoclip musical "Sóc Bruixa Bona"!
Originalitat, jocs, pocions, música... i en català! Què més es pot demanar, només per 22 euros? Si voleu un exemplar, a banda dels que pugueu trobar a les  llibreties i paradetes de Sant Jordi de la vostra localitat,podeu escriure a[email protected] i us atendran encantats/des.
I si les voleu conèixer de prop, teniu dues PRESENTACIONS ben aviat:
A Argentona, el dissabte 16 d’abril, a les 6 de la tarda en el Saló de Pedra. A Mataró, el dissabte 23 d’abril, a les 12 i a les 6, a la Plaça Santa Anna.
Voleu saber més de les Bruixes Burriac? Entreu aquí: www.bruixesburriac.cat!

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Dossiers Paperblog