San mateo 1- barbadás femenino-1

Publicado el 21 mayo 2012 por Jmporense @futbolbaseymas

SAN MATEO 1- BARBADÁS FEMENINO-1

El dia en que House se convirtió en portera.

S.C. SAN MATEO: Eva (m. 65 Uxia), Tere, Libia (m. 67 Sabela), Marta, Jessi, Pili (m. 56 Sara), Anita, Uxía Pino, Olaia, María  e L. Santiso.U.D. BARBADÁS: House, Abi, Pacy, Laura (m. 66 Junior), Noelia, Cris, Helena , Mónica, Emma, Alba e Andrea.ÁRBITRO: Alexandre Rivera Otero. Ben. Tarxeta (A) a Marta do San Mateo.GOLES: Minuto 68.- 1-0. Pase ás costas da defensa a Marta que cruza ante a saída de House. Minuto 81 1-1 Emma tira e o rexeite de Uxía pega en Olaia que marca en propia porta.Vendo o global da eliminatoria (5-2) podería parecerque foidoado para o Barbadáso pase aos cuartos de final da Copa Galicia Feminina, pero non foiasí nin moito menos, xa que a partir do gol do San Mateodispuxeron de ocasións abondo para marcar o segundo e poñer en dificultades o paso do Barbadásá seguinte rolda LEER MAS