Revista Internet

Una fórmula original per celebrar aquest Sant Jordi

Publicado el 15 abril 2013 por Noticiasdeinternet

Una fórmula original per celebrar aquest Sant Jordi

El projecte neix d’un grup d’emprenedors catalans i de les illes que han creat el joc online http://diadesantjordi.cat/. La web ens proposa regalar un llibre o una rosa a les tres persones que més estimem, i després convidar els amics a que facin el mateix, amb la intenció que en una setmana, abans del 23, tota la població dels Països Catalans on se celebra Sant Jordi tingui l’oportunitat d’enviar-se i rebre regals creuats.


Tot i que tradicionalment Sant Jordi té una connotació romàntica, a http://diadesantjordi.cat/ també està permès enviar-se llibres i roses entre amics o familiars en signe d’estimació.

Els creadors han buscat la simplicitat d’ús. A la web no cal donar-se d’alta, ni establir una contrasenya. Simplement a l’enviar els nostres regals rebrem un e-mail amb un enllaç personalitzat des d’on podrem veure qui ens estima a nosaltres.

Però haurem d’esperar al dia de Sant Jordi. L’enviament dels regals cal fer-lo quant abans millor, durant tota la setmana, tot i que no serà fins el dia 23, a les 23 hores i 23 minuts que Sant Jordi ens dirà quins regals hem rebut i de qui, i així sabrem amb qui coincidim.

Els emprenedors esperen poder tancar en els propers dies algún acord amb alguna empresa d’oci, viatges, lleure o entreteniment, per poder sortejar algun regal als ciutadans que trobin millor correspost el seu amor. Les empreses que vulguin oferir algun regal a canvi de promoció trobaran la informació a http://diadesantjordi.cat/sponsors

El joc és completament gratuït i es presenta com una aplicació social de la xarxa d’amics www.guparty.com.


descobreix qui testimaintercanviar regals gratuïtsjoc on-lineprojecte demprenedorssant jordi


Volver a la Portada de Logo Paperblog