Magazine

Espies

Publicado el 26 junio 2013 por Tarrako @angelllcp
Quin pollastre ha muntat el Edward Snowden, aquest noi de la CIA amb una núvia preciosa i una carrera dintre de l’Agència molt prometedora, ha tingut remordiments amb la seva feina, no podia suportar estar tot el dia espiant a tots els ciutadans del planeta, si un fa un mail on sourt la paraula bomba la CIA el mira, i pots parlar de posar una bomba, o que la teva chicota és la bomba, que ho has passat bomba, el que vulguis, ells estaran allí llegint, i potser ets tu, al que no coneixen de res i els importa tres pebrots el que fas amb el teu noi o noia, però potser ets americà, i vas estudiar a la mateixa Universitat que el “vigilant”, i ara sap el que t’agrada, amb qui surts, el que fas, on vas i on vens, sap tot el que mires per internet, i potser un dia et vol tornar a veure, i et destrossa la vida, i això fa por.
El que m’ha sorprès d’aquesta notícia són el remordiments del senyor espia, és molt difícil trobar algú en aquest dies que tingui remordiments, tots ens defensem dient que això és la nostra feina, que per això ens paguen, que si no ho faig jo ho farà un altre i mil excuses més que busca el subconscient quan tenim que fer alguna cosa que ens manen que creiem que no és correcta o està malament. I és clar, amb la crisi qualsevol se la juga a perdre la feina, però el senyor Edward Snowden ho ha fet, ha dit que no podia més, que és aberrant el control total de la vida de tots els habitants del planeta, que qualsevol trucada que fas, moviment bancari, mail, missatge de mòbil... El que sigui, està controlat, i el que és pitjor, està en algun lloc emmagatzemat, i si ho troben ho poden fer públic, perquè el privat ja no existeix. Únicament els records que guardem al nostre cap seran nostres, la resta de coses poden ser públiques, si, cada dia hi ha més cameres al carrer.

No m’ha sorprès gens l’espionatge al que tots estem sotmesos, saber que els perfils de la gent es fan amb els “like” del facebook (en aquest enllaç et fan el teu perfil amb el que tens penjada al “Llibre de Cares” http://www.youarewhatyoulike.com/ ). La informació es poder, i internet es un oceà d’informació, des d’articles d’opinió com aquest fins als meus mails, saber quines pàgines visito més (això ho sap google, per això la publicitat que reps al navegar es dirigida cap als teus interessos), fer estudis de mercats per multinacionals, conèixer les tendències polítiques i així poder actuar per canviar-les, tot el que vulguis i tot el que imagines. I això únicament es el començament, en uns anys més haurem d’identificar-nos amb el nostre DNI per navegar per la l’espai informàtic, tot canvia i sempre amb el mateix sentit, menys llibertat individual per assegurar una seguretat col·lectiva que mai existirà.

Collons, m’ha sortit un post “Blade Runner”

Deixo la foto d’un espia genial i la de la núvia del Edward.

mills-snowden_2586437i

superagente 87

Nota: Tenir remordiments ho entenc, però perdre una noia com aquesta per denunciar les injustícies del món...., els tens que tenir quadrats.También podría interesarte :

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Quizás te interesen los siguientes artículos :