Revista Ciencia

Rik pappa stakkars pappa Forfatter: ‚Gull fyrene blir faset ut‘

Por El Ojo De Darwin

Mestselgende forfatter Robert Kiyosaki sier at han fortsatt investerer i gull, sølv og Bitcoin fordi han ikke stoler på den amerikanske regjeringen.

Robert Kiyosaki, forfatter av Rich Dad Poor Dad , sa at investeringer i eiendom og gull kanskje ikke er fremtiden for finans da cryptocurrency kommer i fokus

I et 8. juli- intervju med Bitcoin-oksen Anthony Pompliano på Kiyosakis radioprogram sa forfatteren at tradisjonelle investeringer som gull og eiendom ville komme på andreplass til krypto.

„Som gammel mann tok det meg en stund å komme meg inn på [cryptocurrency], men nå kjøper jeg det," sa Kiyosaki. Forfatteren har spådd at prisen på Bitcoin ( BTC ) vil nå 75 000 dollar i løpet av tre år.

„Jeg tror det er viktig, spesielt for gamle gutter som meg, å forstå kryptovalutaen, for det er den verden som kommer til syne akkurat nå, og oss eiendommer og gullgutta blir faset ut."

Å skyve gull over Bitcoin

Kiyosakis spådom kommer da gull nådde sin høyeste pris på nesten et tiår 9. juli og brøt 1.800 dollar. Økonomisk frykt for pandemien og bekymring for mulig inflasjon ettersom Fed fortsetter å trykke penger har ført til at mange investorer leter etter alternativer.

Cointelegraph rapporterte at store Bitcoin-okser som Michael Novogratz har anbefalt å sette flertallet av ens midler i krypto:

„Min mening er at Bitcoin-måten utkonkurrerer gull, men jeg vil fortelle folk å ha mye mindre Bitcoin enn de har gull, bare på grunn av flyktigheten."

I skrivende stund handler gull til 1 799 dollar, en nedgang på omtrent 0,23% i løpet av det siste døgnet. Prisen på BTC er 9 223 dollar, og faller 0,53% i samme tidsperiode.


Volver a la Portada de Logo Paperblog