Revista Cocina

Fira gastronòmica font d'en fargues

Por Adictos
nota de prensa
FIRA GASTRONÒMICA FONT D'EN FARGUES9 de Març del 201311 h – 20 hCasal Font d’en Fargues . C/ Pedrell 67-69.08032 Barcelona
Fes-te amb el teu pack de tiquets (per només 10€) amb el que podràs gaudir de:
  • 1 Copa degustació
  • 5 Consumicions de vi, cava o cervesa
  • 1 Exquisit montadito calent
  • 1 Degustació d’un formidable assortit de formatges
  • 1 Degustació d’un pernil ibèric 100%.
  • 1 Tros de pastís artesà.
  • Musica en directe, Mostra d’oli, melmelades i pa artesà, caliu i bon ambient!

El  Casal Font d’en Fargues data de l’any 1928, desprès d’una remodelació de l’edifici, varen obrir de nou les portes ara farà just un any. El casal avui en dia és una edificació moderna, gestionada  al cent per cent pels veïns i que s’ha convertit  en el principal punt de trobada del barri de la Font d’en Fargues.
El Casal està dotat d’una gran sala d’actes, aquesta serà la ubicació de la mostra de vins i caves, on gaudirem de la presencia de cellers com l’Olivera Coop, Oliver Conti, Celler Carlesandreu i molts més d’arreu de Catalunya. Al llarg de la jornada gaudirem de música en directe  amb  A contravoz i DJ Konguito.
A la cafeteria del Casal hi haurà una mostra i degustació gastronòmica, on trobarem uns exquisits montaditos, assortit de formatges, pernil i embotits de campanya 100% ibèrics. 
Al passadís de l’entrada del Casal hi trobarem el territori dels ensucrats, on seran ubicats els pastissos i els dolços artesans maridats amb vi dolç, cervesa i cava, podrem provar les melmelades de fruites i verdures de l’Alt Camp i també un assortit d’olis i pans de pagès del Priorat.
També hi hauran dos tallers per adults. Cadascun d’ells per tant sòls 10€. Material inclòs.
Showcooking de sushi amb maridatge. 12:00 – 15:00 hores Degustació i maridatge de formatges. 17:00 – 19:00 hores
I pels més menuts, unes cucanyes gastronòmiques!    T’ho perdràs????
http://www.adictosalalujuria.com/atom.xml http://www.adictosalalujuria.com/feeds/posts/default http://www.adictosalalujuria.com/feeds/posts/default?alt=rss http://adictosalalujuria.blogspot.com/feeds/posts/default?orderby=updated

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Revista