Revista Vino

Cerveses almogàver ( ii fira de vins de torrelles de llobregat)

Por Adictos
CERVESES ALMOGÀVER  ( II FIRA DE VINS DE TORRELLES DE LLOBREGAT)II FIRA DE VINS DE TORRELLES DE LLOBREGAT

Ceveceria ParticipanteZona Gastronomía


Cervezas en la Fira de Vins de Torrrelles de Llobregat:

- Almogàver de barril 
- Almogàver de botella
- La Moderna de barril


CERVESES ALMOGÀVER  ( II FIRA DE VINS DE TORRELLES DE LLOBREGAT)
Albert Sanchis y su equipo se han hecho de rogar y nos han tenido años esperando. Pero ya está en el mercado la cerveza Almogàver. Veremos si la espera ha valido la pena.
Almogàver se presenta con la intención de ofrecer una cerveza distinta de las que conocemos en el mercado de cervezas artesanales y lanza una cerveza de la familia de las ale (cervezas de fermentación alta), con un volumen alcohólico del 4,5%, equilibrada y aromática. Y con bastante éxito.
Cervesa Almogàver no tiene de momento fábrica propia, lo cual es una limitación importante, y, mientras ponen remedio, elaboran sus especialidades en otras microcerverías. Es esta ocasión han utilizado las instalaciones de Cerveza La Rosita.
La cerveza Almogàver es una de las de mayor recorrido dentro del panorama artesano catalán. La receta de la cerveza Almogàver Clàssica tiene un recorrido de más de 6 años, igual que su logotipo del guerrero Almogàver. De hecho, Albert Sanchis no es ningún novato, sino todo lo contrario. Desde hace años trabaja duro para hacerse un hueco entre los cerveceros artesanos, tarea nada fácil en un país de casi nula cultura cervecera.
www.cervezartesana.es
Almogàver és una cervesa artesana de qualitat, un producte senzill però amb caràcter que connecta amb els origens i la tradició recuperantel gust i les aromes de les seves matèries primeres..., a l’estil de les coses fetes com abans.
Almogàver no conté additius ni conservants, és un producte fresc i natural que com que no està pasteuritzat ni filtrat conserva intactes totes les seves propietats saludables. La seva bombolla és fina i està ben integrada en el cos de la cervesa, doncs la seva carbonatació és resultat, només, del mateix procés de fermentació natural, fet que la fa molt més confortable per al nostre organisme.
Almogàver és una cervesa gastronòmica que marida de forma excepcional tant amb la carn com amb el peix, així com amb diferents estils culinaris. Per això, la seva presentació va ser a l’última edició del Fòrum Gastronòmic a Girona de la mà de dos grans xefs, amb dos excel•lents maridatges.
Però, sobretot, Almogàver és una cervesa per compartir els petits plaers de cada dia. Tant si és acompanyant un gran àpat com refrescant un aperitiu improvisat. O simplement, obrint una ampolla amb l’única excusa d’assaborir el seu extraordinari sabor i aroma. Perquè Almogàver és una cervesa com les d’abans, que farà recuperar el bon costum de beure una cervesa justament per això…, per gaudir d’una bona cervesa.
Cerveses Almogàvers





http://www.adictosalalujuria.com/atom.xml http://www.adictosalalujuria.com/feeds/posts/default http://www.adictosalalujuria.com/feeds/posts/default?alt=rss http://adictosalalujuria.blogspot.com/feeds/posts/default?orderby=updated

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Revista