Revista Vino

Rampell // "trio infernal" - doq. priorat ( ii fira de vins de torrelles de llobregat)

Por Adictos

 

RAMPELL // II FIRA DE VINS DE TORRELLES DE LLOBREGAT
Bodega Participante Zona Terruño
Vinos a catar, comprar en la Fira de Vins de Torrrelles de Llobregat: Rampell 2009........... PVP  10 euros ( precio especial Fira)
Pescallunes 2009...  PVP 10 euros  ( precio especial Fira)
y alguna sorpresa del Trio Infernal
 La calidad, singularidad de estos vinos les convierten en la mejor RCP que puedes encontrar en la DOQ. Priorat
* 6 x 5 , por la compra de 5 botellas te regalan la 6.


RAMPELL //

RAMPELL El proper dissabte a la fira de Torrelles la bodega Francès Breton presentarà els seus dos vins genèrics, Rampell 2009 i Pescallunes 2009. Aquest és un projecte que a hores d´ara esta naixent.Inspirat en el paisatge inigualable del Priorat la filosofia d´aquest celler vol transmètre un principi bàsic d´aquest terrós, la franquesa. Vinyes mimades i una delicat tracte dels seus caldos son els aspectes fonamentals per a donar a conèixer els nostres caldos humils en el seu format i alhora orgullosos de la seva procedència i de la seva elaboració.
Vinos en la Fira de Vins de Torrrelles de Llobregat:
El Rampell és un vi negre elaborat a base de garnatxes joves una mica de carinyena i cabernet saubignon.Carnós en boca i mineral, sense deixar de banda aromes especiats. Pescallunes és un vi blanc quasi 100% a base de chenín. Amb l´estructura d´un negre sorprén el seu potencial aromàtic i la seva greixositat en boca.No acostuma a passar desapercebut.

También podría interesarte :

Volver a la Portada de Logo Paperblog

Quizás te interesen los siguientes artículos :

Revista